Cityhallen Fastigheter AB

Välkommen hem

Vi äger och förvaltar fastigheter, både företagslokaler och lägenheter. Vi tar hand om all skötsel i och kring fastigheter, städ, grönytor, snö och sandning.

En familj sitter i vardagsrummet.

Om Cityhallen Fastigheter AB

Vi äger och förvaltar egna och externa fastigheter.

Vi är ett lokalägt Haparandaföretag som har en personalstyrka som vet vad service och kvalitet är i alla led och vad det betyder för slutresultatet. Kontakta oss gärna så får du veta mer!

Året om städ

Proffs på städ, vi anpassar oss efter uppdragens och kundens behov. Utför både hemstäd och företagsstäd som abonnemang eller enstaka tillfällen.

Skötsel under sommaren

Sommartid handhar vi stora ytor åt Företag/Kommun­/Privatpersoner, innefattar gräsklippning, häckklippning, trädfällning. Kontakta oss för offert på just erat behov.

Skötsel under vintern

Vi sköter snöskottningar och sandning på abonnemang och vid enstaka tillfällen, både de uppdragen som kräver handkraft och maskinell kraft. Vi har utbildad personal för takskottning. Kontakta oss för offert på just erat behov.

Intresseanmälan

Vill ni ställa er i kö på en lägenhet hos oss?

Fyll då i formuläret så återkommer vi till er.

Tänk på detta

Fyll i namn, telefonnummer, personnummer och gärna önskemål på antal rum. Vi kontaktar er!

En lägenhet med vita väggar och trägolv.

Våra tjänster

Städning året runt av Städpatrullen.

Proffs på städ, vi anpassar oss efter uppdragens och kundens behov. Utför både hemstäd och företagsstäd som abonnemang eller enstaka tillfällen.

Vi städar idag många trapphus på veckobasis och företagsytor, vi handhar även större butikskoncept som kräver de stora maskinerna. Kontakta oss för offert på just erat behov.

Kontakta oss

  Kundservice